Despre Noi

Suntem o echipa mica si tanara, ambitioasa si muncitoare. Pastram o echipă mică pt. a putea superviza productia in toate etapele sale de executie, putand astfel asigura o calitate deosebita a usilor noastre. Lucram cu utilaje traditionale de tamplarie (de ultima ora) pt. a respecta cat mai mult munca si realizarile deosebite ale inaintasilor nostri din acest domeniu. Chiar si modalitatea de lucru e foarte asemanatoare cu a vechilor mesteri, avand insa grija sa introducem toate materialele si modalitatile de lucru noi, superioare celor cu care acestia au lucrat candva. Desigur, daca se doreste o restaurare sau produse re-facute identice cu cele originale, vom respecta si le vom executa intocmai cerintelor.
Ne plac lucrarile extrem de dificile. Avem astfel posibilitatea de a ne auto-depasi continuu, fiind foarte mandri de realizarile astfel obtinute. In plus,„nu ne plictisim” intrand intr-o rutina specifica fimelor mari, ce lucreaza in serii.

Pentru noi, nici un client nu e prea mic sau mai putin important decat oricare altul. Astfel, indiferent de natura constructiei dvs. sau a usilor si ferestrelor pe care vi le doriti, vom fi incantati sa avem o discutie asupra acestora.
Nu puteti scrie sau intreba despre orice aspect v-ar interesa in legatura cu lucrarea dvs. Speram sa va putem ajuta, cel putin cu o sugestie.